2018 Július 31-ig vagyunk nyitva!

2018.07.31. 17.30 óra

Kedves Jógásaink, Barátaink!

2005 óta tartunk Debrecenben jógát, kiszámolva de soknak tűnik, 13 éve. Közben született 3 gyermekünk is, szemetek előtt zajlott az életünk sok-sok változása.

Ideje kicsit visszavonulnunk, az estéket együtt töltenünk, és erőt, tudást gyűjtenünk újra.  A család, a gyerekek most kicsik, most van szükségük ránk, a jelen-létünkre, így aztán nem könnyen, de meghoztuk ezt a döntést. A jógastúdió fenntartása teljes embert kíván, s sajnos idővel a tanítás, a saját gyakorlás és a család szenvedi meg a fenntartási feladatok kihívásait.

Az évek során sok jógásunkból lett oktató, lett az élete része a jóga, s míg mi egy kicsit letesszük az oktatás lantját, a jóga nem marad abba Debrecenben. A közösségünk, a barátságok, amelyek itt születtek, megmaradnak, mi is megmaradunk jóga tanároknak, jógiknak, csak éppen nem lesz most stúdiónk :). A jurta a meghitt hangulatával azt hiszem sokunk számára marad felejthetetlen.

Annak idején azért hoztuk létre a Belső Csend Jógastúdiót, mert hiányzott egy hely itt Debrecenben, ahova bármikor be lehetett térni jógázni, tanfolyamok nélkül is, ha az embernek úgy hozta ideje-kedve. Mára szerencsére van már bőven lehetőség, s sokan jógáznak Debrecenben. Ami bezár, az csak a hely, a stúdió. A jóga folytatódik a maga útján.

Nem lehetünk elég hálásak azért, hogy megtiszteltetek Bennünket bizalmatokkal, s oly sokan jártok évek óta óráinkra.

Köszönjük!

Július végéig vagyunk nyitva nyári órarenddel, illetve még júliusban gyertek velünk táborozni! Járjátok le a bérleteket, akár bérlettel is lehet jönni a táborba! Közkívánatra azonban változott az időpontja, hosszúhétvégés lett a júliusi tábor is!

Namaste

Robi, Mariann

 

 

 

További események